Open ended play

Bij open ended speelgoed is er geen doel vooropgesteld. Er is geen goed of fout, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat je kids hun eigen invulling geven aan het speelgoed, gaat het ook minder snel vervelen. En goed nieuws: het meeste open ended speelgoed kan je ook buiten gebruiken. Ideaal voor de zomer dus! Wij tonen je hieronder alvast enkele merken waarmee jouw kids deze zomer uren speelplezier zullen beleven.

Modu

Met de zachte blokken en plastic staven van Modu kan je mini ook zijn of haar verbeelding gebruiken. Maak een schommelstoel, een loopwagentje een opstapje… De mogelijkheden zijn eindeloos! En het speelgoed van Modu is er nu in verschillende leuke kleurtjes die de creativiteit van je kids stimuleren. PS: de blokken zijn vaatwasbestendig, dus ze zijn na een dagje buitenspelen zo weer schoon!

Stapelstein

Ook de kleurrijke stenen van Stapelstein kan je buiten gebruiken! Dankzij de UV-bestendigheid blijft de kleur mooi na blootstelling aan de zon. En na het spelen maak je de stenen makkelijk schoon met een borstel, water en eventueel zeep. Leuke tip: als het heel warm is buiten kunnen je kids waterspelletjes spelen met de stenen! Of je kan Stapelstein ook combineren met ander speelgoed. Voeg een bal toe en bedenk de leukste spelletjes!

Ette Tete

Klimmen en klauteren jouw mini’s graag? Laat je kids hun eigen kamp, glijbaan of klimrek in de tuin bouwen met de houten speeltoestellen van Ette Tete. Ontdek de verschillende mogelijke vormen van het klimrek en combineer met accessoires zoals een glijbaan, tent of speelkubus.

Nog inspiratie nodig?

We hebben nog tal van andere merken waarbij je de fantasie de vrije loop kunt laten gaan! Met eenvoudige blokken zoals die van Kapla kan je kindje talloze constructies maken. Ook met het magnetische speelgoed van bijvoorbeeld Cleverclixx of Geomag kan je mini naar hartenlust bouwen, zonder dat er een specifiek doel is. En zelfs met kinetisch zand kan je mini vanalles bedenken! Ontdek al ons open ended speelgoed hieronder.

     
     

    Interessante producten