De was buiten drogen

Het goede weer is op komst, tijd om de was buiten te drogen dus! Je was buiten drogen is namelijk beter voor je was, je portemonnee én het milieu. Kleding verliest kwaliteit bij het drogen in een droger en een droger verbruikt bovendien heel wat elektriciteit.  Daarnaast is je was ook veel sneller droog als je hem buiten hangt. Waar wacht je dus nog op? Ontdek hier onze verschillende manieren om je was buiten te drogen!

Roldrooglijn

Heb jij maar een kleine buitenruimte en wil je toch graag je was buiten drogen? Geen probleem! Neem een roldrooglijn die je makkelijk weer opruimt als je klaar bent met de was. Je bevestigt hem tussen twee muren, trekt hem uit wanneer je hem nodig hebt en rolt hem nadien makkelijk weer op. Ideaal als je plaats wilt besparen dus!

Droogmolen

Heb jij een groter huishouden? Dan kan je wel een droogmolen gebruiken! Afhankelijk van de grootte die je kiest kan je hier heel wat was op kwijt. Daarnaast neemt een droogmolen helemaal niet veel plaats in wanneer hij is ingeklapt.

Muurdroogrek

Wil je geen droogmolen middenin je tuin? Kies dan voor een droogrek dat je aan de muur bevestigt. Je klapt hem makkelijk erg compact in, maar er is toch plek genoeg om een de was van het hele gezin op te hangen!

Droogrek

Droogrekken hebben we in verschillende vormen en groottes. Ga jij voor het klassieke opvouwbare droogrekje of voor eentje met verschillende etages? Tussen onze verschillende kleuren en materialen vind je zeker en vast jouw ideale droogrekje!

Lees ook: